# Table of 27  Table of 27 is a multiplication table that is obtained by the product of continuous natural numbers with the number 27. To understand better, two times of 27 = 27 + 27 Is 54, three times of 27 = 27 + 27 + 27 Is 81, and so on. On this page, you can find the table of 27 up to 10.

### Table of 27 to 10 in Words

Twenty-Seven times Ones are Twenty-Seven
Twenty-Seven times Twos are Fifty-Four
Twenty-Seven times Threes are Eighty-One
Twenty-Seven times Fours are One Hundred And Eight
Twenty-Seven times Fives are One Hundred And Thirty-Five
Twenty-Seven times Sixes are One Hundred And Sixty-Two
Twenty-Seven times Sevens are One Hundred And Eighty-Nine
Twenty-Seven times Eights are Two Hundred And Sixteen
Twenty-Seven times Nines are Two Hundred And Forty-Three
Twenty-Seven times Tens are Two Hundred And Seventy

### A trick to write a table of 27

Adding Natural Numbers to the Table of 27: Learning the 27 multiplication table becomes easier once children have mastered the table of 26. All you have to do is add the natural numbers to the multiples of 26 to get multiples of 27. Here, to help you understand better.

Table of 26                 Add the natural numbers from 1 to 10 in multiples of 25

26 x 1 = 26                                        26 + 1 is 27
26 x 2 = 52                                       52 + 2 Is 52
26 x 3 = 78                                       78 + 3 Is 81 and goes on…

### EXAMPLES

Example 1: Ken runs 4 kms a day. Use Table 27 to find out how many kms he are running in 27 days.

Solution: Ken runs 4 kms a day. Therefore, the total number of miles traveled after 27 days is 4 × 27 = 108 kms.

Example 2: Amar earns \$ 40 in an hour. How much will he earn if he works 27 hours?

Solution: Amar makes \$ 40 an hour. So, using table 27, the total amount of money Amar made after 27 hours is 40 × 27 = \$1080.

Example 3: Angela makes 12 cookies a day. How many cakes would she make in 27 days?

Solution: Angela makes 12 cookies a day. Therefore, from table 27, the number of cookies made after 27 days is 12 × 27 = 324 cookies.