Table of 28

Table of 28
Table of 28

Table of 28 can be obtained by continuous addition like 28 + 28 + 28 + 28 Is 112 which is the value of multiplication of 28 × 4. On this page, you can find table of 28 up to 10.

Table of 28 till 10 multiple in Words

Twenty-Eight times One are Twenty-Eight
Twenty-Eight times Two are Fifty-Six
Twenty-Eight times Three are Eighty-Four
Twenty-Eight times Four are One Hundred And Twelve
Twenty-Eight times Five are One Hundred And Forty
Twenty-Eight times Six are One Hundred And Sixty-Eight
Twenty-Eight times Seven are One Hundred And Ninety-Six
Twenty-Eight times Eight are Two Hundred And Twenty-Four
Twenty-Eight times Nine are Two Hundred And Fifty-Two
Twenty-Eight times Ten are Two Hundred And Eighty

Tips and tricks for table of 28

Adding Natural Numbers to a Table of 27: All you have to do is add the natural numbers to the multiples of 27 to get multiples of 28. to help you understand;

Table 27.    Add the natural numbers from 1 to 10 to get the multiples of 28

27 x 1 = 27                             27 + 1, is 28
27 x 2 = 54                           54+ 2 is 56
27 x 3 = 81                            81 + 3 is 84 and goes on…

Double the table 14 times: The number 28 is just twice the number 14, 
which means 14 + 14 = 28. So, if your child has already mastered the table of 14, the table of 28 is easier to learn. To get a multiple of 28, all you need to do is double the product of the 14 multiplication table.to help you understand;

14 bar table.                      Double the product to get multiple of 28

14 x 1 = 14                             14 + 14. Is 28
14 x 2 = 28                           28 + 28. Is 56
14 x 3 = 42                           42+ 42 Is 84 etc.

EXAMPLES 

Example 1: A customer buys 3 cold drinks cans every day. How many cans will the customer buy in 28 days?

Solution: The customer buys 3 cold drinks cans per day. Therefore, 
using the table of 28, the total number of cans bought by the customer in 28 daysis 3 × 28 = 84 cold drinks cans.

Example 2: Remya earns $50 per hour. How much money will she earn if 
she works for 28 hours?

Solution: Roger makes $50 per hour. Therefore, using the table of 28, 
the total money made by Roger after 28 hours is 50 × 28 = $1400.

Example 3: John makes 7 cream rolls everyday. 
How many cream rolls does he make in 28 days?

Solution: John makes 7 donuts per day. Therefore, from the table of 28,
the total cream rolls made after 28 days are 7 × 28 = 196 cream rolls.

Read More Multiplication Tables:

Share this post!

Leave a Comment

Be The first to
discover

latest news, updates and promos on our products

Toll Free Number

1800-10-30-383

Scroll to Top
Toll Free Number : 1800-10-30-383