# Table of 29  Table of 29 can be obtained by continuous addition like 29 + 29 + 29 + 29 = 116 which is the value we will get if we multiply 29 to 4. On this page, you can find the table of 29 up to 10.

### Table of 29 till 10 in Words

Twenty-Nine times One are Twenty-Nine
Twenty-Nine times Two are Fifty-Eight
Twenty-Nine times Three are Eighty-Seven
Twenty-Nine times Four are One Hundred And Sixteen
Twenty-Nine times Five are One Hundred And Forty-Five
Twenty-Nine times Six are One Hundred And Seventy-Four
Twenty-Nine times Seven are Two Hundred And Three
Twenty-Nine times Eight are Two Hundred And Thirty-Two
Twenty-Nine times Nine are Two Hundred And Sixty-One
Twenty-Nine times Ten are Two Hundred And Ninety

### Tips and tricks for table of 29

Adding Natural Numbers to a Table of 28: All you have to do is add the natural numbers to the multiples of 28 to get multiples of 29. to help you understand better;

Table 28.     Add the natural numbers from 1 to 10 to get the multiples of 29

28 x 1 = 28                                        28 + 1, is 29
28 x 2 = 56                                       56+ 2,  is 58
28 x 3 = 84                                       84 + 3 is 87 and goes on…

### EXAMPLES

Example 1: Braen earns \$100 an hour. How much money will he be able to make if he works for 29 hours?

Solution: Braen makes \$100 per hour. Therefore, using the table of 29, the total money made by Brandon after 29 hours is 100 × 29 = \$2900.

Example 2: A customer buys 6 protein bars every day. How many protein bars will the customer buy in 29 days?

Solution: The customer buys 6 protein bars every day. Therefore, using the table of 29, the total number of proteins bars bought by the customer in 29 days is 6 × 29 = 174 protein bars.

Example 3: Joe makes 25 chocolates every day. How many chocolates does he make in 29 days?

Solution: Joe makes 25 chocolates every day. Therefore, from the table of 29, the total chocolates made after 29 days are 25 × 29 = 725 chocolates.